Bucureşti: O proxenetă care racola tinere pe internet a fost arestată preventiv

Bucureşti: O proxenetă care racola tinere pe internet a fost arestată preventiv

O proxenetă care opera în Bucureşti racolând tinere care doreau să practice prostituţia prin anunţuri postate pe diverse site-uri de internet, a fost arestată preventiv, vineri, după ce procurorii au găsit, în urma unei descinderi, patru persoane care întreţineau raporturi sexuale.

În perioada martie – mai, poliţiştii bucureşteni au urmărit activitatea infracţională a unei grupări compusă din şase membri, cu preocupări pe linia infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie.

Pe data de 5 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, împreună cu Serviciul Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 2, a efectuat o percheziţie domiciliară într-un imobil situat în Calea Moşilor din Capitală, în cursul căreia au fost depistate patru persoane care întreţineau raporturi sexuale contra unor sume cuprinse între 50 şi o sută de lei.

Potrivit autorităților, inculpata coordona activitatea amplasamentului, aceasta fiind cercetată sub sub acuzaţia de proxenetism.

Polițiștii au stabilit că de aproximativ şase luni, inculpata, împreună cu o altă persoană, au închiriat un apartament în Calea Moşilor, racolând prin anunţuri postate pe diverse site-uri de internet persoane care doreau să practice prostituţia, sub acoperirea unui salon de întreţinere corporală.

Cele două persoane le percepeau tinerelor o taxă de 50 la sută din sumele încasate, clienţii fiind racolaţi prin intermediul anunţurilor pe care cei doi le-au postat pe mai multe site-uri de internet, precum şi într-un ziar cu anunţuri telefonice, la rubrica matrimoniale, se mai arată în comunicat.