Captură de zile mari la Tulcea. Poliștii tulceni au confiscat 55 de kilograme de icre de crap

Captură de zile mari la Tulcea. Poliștii tulceni au confiscat 55 de kilograme de icre de crap

Poliţiştii de frontieră tulceni ai Gărzii de Coastă au confiscat 55 de kilograme de icre de crap, una dintre cele mai mari capturi de acest fel din ultimii ani, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat remis duminică de Garda de Coastă, cantitatea de icre era transportată fără documente legale de provenienţă de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Galaţi şi a fost ridicată în timpul unui control efectuat pe raza municipiului Tulcea.

„Cantitatea de icre a fost predată unei societăţi de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ‘deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori din produselor din peşte’, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, precizează comunicatul de presă.

Mai puţin valoroase decât icrele de ştiucă, cele de crap se diferenţiază de cele ale altor specii pentru gustul lor deosebit.

Tags:
Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său