Caraş-Severin: Copii de 3 și 5 ani, dați dispăruţi. Sunt căutați de poliţişti, jandarmi, pădurari și un elicopter cu o cameră de termoviziune

Caraş-Severin: Copii de 3 și 5 ani, dați dispăruţi. Sunt căutați de poliţişti, jandarmi, pădurari și un elicopter cu o cameră de termoviziune
Foto simbol: isugorj.ro

Doi frați din comuna Mehadia, județul Caraş-Severin, au fost dați dispăruți. Copiii, de 3 și 5 ani, au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Acum sunt căutaţi de poliţişti, jandarmi, pădurari şi localnici, în zonă intervenind şi un elicopter cu o cameră de termoviziune.

UPDATE, 3 iunie, ora 10.10: Peste 350 de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi pădurari, dar şi localnici continuă căutările. „Se depun toate eforturile instituţionale pentru ca cei doi minori să fie găsiţi cât mai repede şi aduşi în siguranţă”, au transmis reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Copii din județul Caraş-Severin, dați dispăruți

„Astăzi, 3 iunie, la ora 00,10, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mehadia au fost sesizaţi despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20,00, Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani, şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit până în prezent”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

Peste 50 de poliţişti, cu mijloacele tehnice din dotare şi câini de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă salvamont, pădurari și localnici au început căutările în localitatea Globurău, în localităţile învecinate, în împrejurimi şi în pădurile din zonă.

Forțele au fost apoi suplimentate și s-a ajuns la 75 de poliţişti, 9 jandarmi, 8 pompieri, 2 lucrători salvamont, pădurari, voluntari, membri ai familiei şi 2 câini de urmă aparţinând IPJ Caraş-Severin.

În zonă a ajuns și un elicopter cu cameră de termoviziune al Inspectoratului General de Aviaţie.

Căutările inițiale s-au defășurat cu dificultate, dat fiind că era întuneric, există o arie împădurită extinsă, dar și o zonă acidentată.

Urmăriți B1TV.ro și pe