Caz șocant în sala de judecată din Timiș: O tânără a lovit un procuror cu cătușele peste față în timp ce îi înmâna mandatul de arestare

Caz șocant în sala de judecată din Timiș: O tânără a lovit un procuror cu cătușele peste față în timp ce îi înmâna mandatul de arestare
foto: bzf.ro

O tânără de 27 de ani a bătut un procuror chiar în sala de judecată. L-a lovit cu cătușele peste față în timp ce îi înmâna mandatul de arestare pentru 30 de zile.

Procurorul se afla în fața instanței și susținea propunerea de arestare preventivă pentru Maria Mirabela Nutu, când acesta s-a trezit atacat de femeie, care era încătușată, informează Opinia Timisoarei.

Maria Nuțu s-a repezit la magistrat și i-a tras o lovitură cu catușele direct în față, apoi l-a amenințat cu bătaia când se va elibera.

Procurorul Loredana Macrea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a ajuns la spital și a avut nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale.

Femeia agresivă va fi prezentată acum judecătorilor sub acuzația de ultraj.

Pe 23 mai femeia intrase într-un magazin din Timișoara și a furat mai multe haine. Când vânzătoarea a observat-o și a încercat să o rețină, a bătut-o măr.

Victima a depus plângere, iar zilele trecute polițistii au identificat-o pe tânară, iar procurorul a cerut arestarea preventivă a femeii pentru tâlhărie. În sala de judecată s-a trezit și el atacat de bataușă.