Cea mai bogată femeie din România, cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin București cu o Dacia: „Ne deconectăm puțin”

Cea mai bogată femeie din România, cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin București cu o Dacia: „Ne deconectăm puțin”
Miliardarul Piero Ferrari și soția sa româncă, Romina Gingașu. Foto: cancan.ro

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, unul dintre proprietarii Ferrari cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, locuiește în Italia, dar călătorește frecvent în România.

Piero Ferrari și soția s-au plimbat prin București cu o Dacia

Romina Gingașu, căsătorită cu omul de afaceri în 2021, investește în piața imobiliară din România din 2016 și nu vine în București doar în scopuri de afaceri. Piero Ferrari și soția sa au explorat cele mai frumoase locuri din Capitală de pe bancheta unei Dacii, deși ar putea avea orice mașină din lume.

 „Vine în fiecare lună (n.r.- în România). Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r.- în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a transmis Romina Gingașu, potrivit Digi FM.

Într-un interviu acordat publicației Forbes, Gingașu a subliniat că nu ar trebui să ne surprindă alegerea sa de a investi în România.

A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”, a afirmat soția omului de afaceri italian.

Românca a făcut o investiție de două milioane de euro în Capitală

Cel mai recent proiect a constat în achiziționarea a 20% din ansamblul rezidențial Saphire Herăstrău, situat în Cartierul Francez, pentru aproximativ două milioane de euro. Această investiție a inclus două etaje reprezentând un penthouse de 420 de metri pătrați, cu o terasă de 80 de metri pătrați.

Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a declarat Romina pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe