Cel mai bogat român ar fi murit în accidentul aviatic de la Milano, alături de soția și fiul său (VIDEO)

Cel mai bogat român ar fi murit în accidentul aviatic de la Milano, alături de soția și fiul său (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbușit duminică la Milano, în nordul Italiei, și toate cele opt persoane de la bord au murit. Se pare că trei dintre victime ar fi fost Dan Petrescu, omul despre care Ion Țiriac spunea că ar fi cel mai bogat român, soția sa și fiul lor, potrivit surselor Cancan.ro.

Dan Petrescu a câștigat sume uriașe din imobiliare, iar pe terenurile sale sunt construite zeci de supermarketuri din România.

Dan Petrescu, cel mai bogat român, ar fi murit în accidentul aviatic de la Milano

Avionul era înmatriculat în România, de unde plecase pe 30 septembrie, și decolase duminică de la Milano către Olbia, Sardinia, însă la scurtă vreme s-a prăbușit într-o clădire goală, aflată în renovare. Potrivit agenției italiene ANSA, pilotul, copilotul și cei șase pasageri de la bord, printre care și un copil, au murit.

Martorii oculari spun că înainte de prăbușire au văzut cum ieșeau flăcări de la motorul aparatului de zbor. La momentul impactului cu clădirea s-a auzit o explozie, iar din imobil s-au degajat flăcări și cantități mari de fum. Ar fi luat foc chiar și câteva mașini parcate în apropiere.