Cinci cele mai bune idei de costume pentru Halloween 2020

Sursa Foto: Colton Sturgeon/Unsplash

Sărbătoare de Halloween se apropie cu pași repezi și în 2020 și chiar dacă va arăta diferit fațăalți ani, din cauza pandemiei, este totuși un motiv de a face haz de necaz.Halloween-ul se sărbătorește, în fiecare an, pe data de 31 octombrie, iar în 2020 va cădea în noaptea de sâmbătă spre duminică.Se spune căîn acesta noapte se deschide poarta dintre cele două lumi și sufletele celor morți îi bântuie pe cei vii. Tradiția spune că acestea vin la ușile oamenilor și așteaptă să primească bucate, iar cei care nu îi ospătează arfiblestemați. Cine se costumează, însă, va păcăli spiritele rele.

Nu puțini vor fi aceeia care se vor îmbrăca în ton cu pandemiacare ne-a dat bătăi de cap tot anul, iar internetul este plin de costume de Halloween adaptate vremurilor pe care le trăim.

Iată 5 cele mai bune idei de costume de Halloween

Masca care îi îndeamna pe cei din jur să păstreze distanța

Accesoriul must-have al nopții deHalloween va fi cu siguranță masca de protecție. Și dacătransmite și mesajul că trebuie să păstrezi distanța, este masca perfectă.

Sursa:etsy.com

Costumul dezinfectant de mâini

Garantat noul coronavirus nu se va speria de Halloween, așa că toată lumea trebuie să se deinfecteze pe mâini. De ce să nu îmbraci un costum care să le reamintească gestul salvator petrecăreților?

Sursa:mashable.com

Costumul asortat cu animalul de companie

Dacă trebuie să stai acasă de Halloween, din pricina temutului virus, de ce să nu te asortezi cu singurul prieten cu care poți să petreci?

Sursa: goodhousekeeping.com

Tricourile”HappyQuarantine-o-ween”

Nimic nu poate fi mai inspirat decât un tricou care urează un „Carantin-o-ween Fericit!”

Sursa:redbubble.com

Cea mai înfricoșătoare poveste de Halloween: 2020

Vrei să auzi o poveste de groază în seara de Halloween? Nimic nu te poate înfricoșa mai tare decât ce-ai trăit în 2020!

Sursa: Redbubble.com

Tags: