Chemal Taner ar fi luat parte la petrecerea din Olimp, unde a fost și Andreea Esca / El era stomatologul mai multor vedete și a murit infectat cu coronavirus. Soția sa ar avea și ea COVID-19

Chemal Taner ar fi luat parte la petrecerea din Olimp, unde a fost și Andreea Esca / El era stomatologul mai multor vedete și a murit infectat cu coronavirus. Soția sa ar avea și ea COVID-19
Foto: Facebook / Ozlem Taner

Mai multe cunoștințe au răspândit zvonul că renumitul medic stomatolog Chemal Taner, care a murit infectat cu coronavirus la vârsta de 49 de ani, a fost prezent la petrecerea faimoasă din Olimp, unde și-au făcut apariția mai multe vedete din România, printre care și Andreea Esca, și unde regulile de siguranță sanitară au fost neglijate. Totuși, până la această oră, B1.RO nu a reușit să confirme informația.

Zvonurile spun că Chemal Taner ar fi luat parte la petrecerea din Olimp, unde a fost șiAndreea Esca

Mai multe vedete din România s-au adunat, în final de iunie, la inagurarea complexului de patru stele Novum by the Sea din stațiunea Olimp. Printre cei prezenți s-a numărat și Andreea Esca, dar la eveniment au luat parte și alte vedete de pe prima scenă publică, precum Delia, Adina Buzatu, Mihaela Borcea.

Andreea Esca a recunoscut, într-un interviu televizat, că a fost bolnavă de COVID-19 – la fel au pățit și soțul ei, a cărui stare de sănătate s-a degradat atât de tare că a avut nevoie de terapie intensivă, dar și unul dintre copiii cuplului. Celebra prezentatoare a susținut că regretă că „a lăsat garda jos” și nu a respectat regulile de distanțare socială la petrecerea din Olimp.

„Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Chiar am vorbit cu Alex, el fiind primul care s-a îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre acea petrecere, pentru că foarte multe persoane de la eveniment s-au testat”, a spus Esca, care a revenit între timpla pupitrul știrilor de la PROTV.

Poliția Română a solicitat Inspectoratului de Poliție Județean Constanța să facă verificări în legătură cu petrecerea de la Olimp, a anunțat Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR,pentruLibertatea. De partea cealaltă, IPJ Constanța urma să solicite imaginile video de la eveniment, iar reprezentanții instituției au precizat că polițiștii s-au autosesizatdupă imaginile apărute în spațiul public și au luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică.

Cu această ocazie, reprezentanții IPJ Constanța au mai precizat că, în seara petrecerii din Olimp, polițiștii din stațiune au desfășurat mai multe verificări și le-au recomandat invitaților să se așeze la mese, respectând distanțarea fizică, „ulterior luându-se măsurile necesare pentru a se conforma”. Mai mult decât atât, chiar de atunci ar fi luat legătura cuDirecția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar-Veterinară și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi. Agenții susțin că știu încă din acea seară cine a participat la petrecere și au mai menționat că personalul hotelului purta măști și mănuși, iar pe un coridor era un aparat de termoscanare.

El era stomatologul mai multor vedete și a murit infectat cu coronavirus. Soția sa ar avea și ea COVID-19

La eveniment ar fi luat parte șiChemal Taner, potrivit zvonurilor răspândite de mai multe cunoștințe – o informație ce încă nu a fost confirmată de B1.RO. Renumitul medic stomatolog, care a tratat-o pe Andreea Esca, dar și alte vedete,a murit la 49 de ani, după ce a contractat COVID-19. De altfel, chiar și soția sa ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus.

„A format în jurul său o echipă de profesioniști cărora a reușit să le insufle pe lângă abilitățile profesionale desăvârșite niște principii morale pe care rar le mai întâlnim în prezent în rândul colegilor și al semenilor noștri. Mii, poate chiar zeci de mii de pacienți sunt beneficiarii tratamentelor implanto-protetice realizate de el și echipa sa, unele dintre ele în premieră mondială. A fost, este și va rămâne un stomatolog, un coleg, un tată, un soț, un OM – exemplu pentru noi toți!”, a transmis Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice din România, într-o postare pe Facebook.

Tags: