Circulaţia tramvaielor, blocată în zona Gării de Nord din Capitală, după ce s-a spart o conductă de apă

Circulaţia tramvaielor, blocată în zona Gării de Nord din Capitală, după ce s-a spart o conductă de apă
Foto: Romania TV

Circulaţia tramvaielor a fost oprită, joi seară, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitală, după ce o conductă care aparţine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a surpat, potrivit News.ro.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au declarat că o conductă de apă care traversează Bulevardul Gheorghe Duca din zona Gării de Nord din Capitală s-a spart, iar asfaltul din apropiere s-a surpat.

Banda a doua de pe ambele sensuri de mers a fost închisă din motive de siguranță, dar şi calea de rulare a tramvaielor 42 (Piaţa Presei – Gara de Nord), 45 (Chitila – Gara de Nord) şi 46 (Gara de Nord – Republica).

Apa Nova care încearcă să remedieze avaria.

Ultima oră
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)