CJ Ilfov, închis temporar. Un angajat, confirmat cu COVID-19 / Marian Petrache: „Clădirea va fi dezinfectată metru cu metru”

CJ Ilfov, închis temporar. Un angajat, confirmat cu COVID-19 / Marian Petrache: „Clădirea va fi dezinfectată metru cu metru”

Președintele Consiliului Județean Ilfov a anunțat miercuri dimineața închiderea temporară a CJ Ilfov, din cauza confirmării cu noul coronavirus a unui angajat.

„CJ Ilfov se închide temporar.

Dorim să vă anunțăm că unul dintre colegii noști a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate și puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaților și clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare. De luni se va relua activitatea.

Ne dorim ca toți angajații noștri să fie sănătoși și să prevenim orice fel de îmbolnăvire.

Menționăm că de la începutul pandemiei, activitatea din CJ Ilfov s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafețelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală.

De asemenea s-au asigurat câte trei măști pe zi pentru fiecare dintre angajați. Lucrul cu publicul a fost oprit și întreaga interacțiune s-a făcut on-line.

Este esențial pentru noi toți să se respecte în continuare distanțarea socială și purtarea măștii. Vă dorim multă sănătate tuturor”, a transmis Consiliul Județean pe Facebook.

Aproape 1.000 de noi îmbolnăviri cu coronavirus în 24 de ore

Potrivit celor mai recente date furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost depistate cu coronavirus încă 994 de persoane, iar 36 depacienți infectați cu COVID-19 și-au pierdut viața.

Astfel, bilanțul epidemiei pe teritoriul României a ajuns la 39.133 de infectări și 2.074 decese.

De asemenea, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați în acest moment 297 de oameni. De la izbucnirea crizei COVID-19 în țară, au fost prelucrate 984.396 de teste.

Urmăriți B1TV.ro și pe