CNADNR montează separatoare de sensuri pe DN1, în zona Băneasa din Capitală, unde în ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe accidente grave (VIDEO)

CNADNR montează separatoare de sensuri pe DN1, în zona Băneasa din Capitală, unde în ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe accidente grave (VIDEO)

Brigada Rutieră anunță că CNADNR a început lucrări pentru montarea separatoarelor de sensuri pe DN1, în zona Băneasa din Capitală, unde în ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe accidente grave.

În această zonă, sensurile sunt separate cu ajutorul unei borduri înalte de aproximativ 15 centimetri, montate pe axul drumului.

CNADNR montează separatoare de sensuri pe DN1, în zona Băneasa din Capitală, unde în ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe accidente grave

#DIRECT_ONE_roegv1#

Ultimul accident grav a avut loc în această zonă săptămâna trecută. Jurnalista Oana Dicu și-a pierdut viața după ce un Logan a lovit bordura și a ieșit pe contrasens lovind mașina în care se afla aceasta.

Ultima oră
22:40 - Octavian Jurma: Este exclus ca Omicron să producă un nou val COVID în România, în decembrie / Rata de vaccinare depinde de adoptarea certificatului verde, cea mai importantă măsură absentă acum
22:15 - Familia Mititelu vinde U Craiova 1948. „În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce e aici, zici că am omorât pe cineva”
21:50 - Dr. Alex Todericiu: În Austria, cei care intră în biserici poartă măști FFP2 și nu sunt întrebați dacă s-au vaccinat sau nu. Preoții, în schimb, trebuie să fie vaccinați, testați sau trecuți prin boală (VIDEO)
21:20 - ONRC: 10.355 de firme din România şi-au suspendat activitatea în primele zece luni ale anului
20:53 - Marea Britanie: Numărul de cazuri COVID-19 a crescut cu peste 20% într-o singură săptămână
20:29 - Revoltă în India după ce armata a ucis din greşeală 14 civili (VIDEO)
20:06 - Doar 32.734 de persoane vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Câte au primit prima doză
19:46 - Florin Roman: PNL și PSD nu s-au adunat în coaliție din dragoste, au fost presiunea publică și matematica parlamentară / Ce spune liberalul despre rămânerea lui Florin Cîțu la conducerea partidului (VIDEO)
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)