Coincidență sau nu? Cu câteva zile înainte de izbucnirea scandalului ”Cucuveaua mov”, Ambasada SUA a postat pe Facebook o imagine cu cucuvele! (FOTO)

Coincidență sau nu? Cu câteva zile înainte de izbucnirea scandalului ”Cucuveaua mov”, Ambasada SUA a postat pe Facebook o imagine cu cucuvele! (FOTO)
Foto: facebook.com/bucharest.usembassy

În contextul deja celebrului scandal „Cucuveaua mov”, atrage atenția o postare făcută de Ambasada SUA la București cu doar câteva zile înainte ca deputatul Sebastian Ghiță să publice un e-mail-ul neoficial, prin care comunica cu Laura Codruța Kovesi despre cazul plagiatului.

Coincidență sau nu, pe 4 octombrie, de Ziua Internațională a Animalelor și cu doar patru zile înainte de dezvăluirile făcute de Ghiță, Ambasada SUA a publicat pe Facebook, o imagine cu mai multe cucuvele speriate.

”Drăguțe sau fioroase, mici sau mari, animalele sunt ființe capabile de afecțiune, cu necesități și dureri, sentimente, familie sau dragoste. Happy #WorldAnimalDay!”, era mesajul care a însoțit fotografia cu pricina.

Coincidență sau nu? Cu câteva zile înainte de izbucnirea scandalului ”Cucuveaua mov”, Ambasada SUA a postat pe Facebook o imagine cu cucuvele pentru a marca Ziua Internațională a Animalelor

Câteva zile mai târziu, Ghiță lansa în spațiul public informația cu privire la schimbul de mesaje electronice cu actuala șefă a DNA. (Detalii AICI)

Sebastian Ghiţă a prezentat duminică, 9 octombrie, o copie a unui mail pe care susţine că l-a primit de la Kovesi.

Mail-ul este trimis de pe adresa [email protected], și contine următoarea rugăminte : "Te rog să îmi trimiţi modelul de Raport pe care l-aţi elaborat la VP", initiale care trimit la numele fostul premier Victor Ponta. In mail Kovesi ii spune lui Ghita ca mesajul va ajunge si la consilierul sau, Dana Tiţian.

Subiectul ”Cucuveaua mov” a luat o amploare și mai mare luni, când Sebastian Ghiță a mers al DNA Ploiești cu o cutie în care avea două bufnițe ornamentale pe care susține că le-a primit de la Codruța Kovesi și pe care voia să i le înapoieze acesteia.

”Sunt convins că nu o să-i pice bine gestul meu, dar asta simt eu, că trebuie să-i dau bufnițele înapoi”, a declarat Ghiță luni. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu