Compania de Apă, subiect controversat. Ce s-a întâmplat cu un document important

Compania de Apă, subiect controversat. Ce s-a întâmplat cu un document important
Foto: dcnews.ro

În urmă cu două luni, fostul membru în Consiliul Local Municipal Buzău, Pr. Prof. Dr. Paul Iulius Negoiță, a venit cu o inițiativă care care ar fi putut decapita conducerea Companiei de Apă, potrivit DC News.

Paul Iulius Negoiță a adunat câteva mii de semnături pentru un proiect de hotărâre care ducea la demiterea managerului general al Companiei de Apă Buzău și a Consiliului de Administrație.

Contactat de DC News, Paul Iulius Negoiță a spus ce s-a întâmplat cu lista.

„Nu au fost suficiente semnături pentru a depune o inițiativă în Consiliul Local. Era nevoie de 5.000, iar timpul a fost foarte scurt. În al doilea rând, acum nu mai sunt consilier local. În orice caz, Ionel Tescaru este la fel de impur ca apa pe care o livrează. El se pare că s-a aflat în spatele campaniei mizerabile care a fost dusă împotriva mea. De fapt, Ionel Tescaru avea o problemă cu Constantin Toma", a declarat Paul Iulius Negoiță.

„Oricum… o bătălie cu Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă, nu este una ușoară. Îi doresc succes domnului Constantin Toma. Mă bucur că inițiativa mea este preluată. Sper să avem o finalitate pentru că va fi mai bine pentru buzoieni", a mai zis Paul Iulius Negoiță.