Politician român, împuşcat mortal!

Politician român, împuşcat mortal!
Sursa Foto: Freepik

Tragedie la vânătoare, sâmbătă dimineață. Un consilier PRO România, în vârstă de 36 de ani a murit după ce a fost împușcat din greșeală, în piept.

Victima participa la partidă de vânătoare când a fost atinsă mortal de un glonț tras de un parlamentar PSD. Acesta era chiar nașul decedatului și a declarat în fața oamenilor legi că l-a confundat cu un fazan.

Cine este politicianul împușcat la vânătoare?

Politicianul care și-a pierdut viața este Cristian Robu, consilier local in Deta (Tmis), iar vânătorul care mnu s-a asigurat când a tras este Daniel Paraschiva, anunta Tion.

Vânătorii erau însoțiți de câinii într-o zona cunoscută pentru populația bogată de păsări. La un moment dat, unul dintre ei a observat mișcare si a tras, convins ca este o pasăre care își ia zborul.

Imediat după apelul la 112, pe terenul de vânătoare a ajuns o ambulanță, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul nu a mia putut fi resuscitat.

”Astăzi, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat” a transmis Poliția Timiș.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul care a tras cu arma la locul faptei, au constat că partida de vânătoare a fost organizată legal. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)