Copiii lui Mircea Geoană, școliți în străinătate: Bunicii le-au plătit studii de sute de mii de euro Anei și lui Alex Geoană

Copiii lui Mircea Geoană, școliți în străinătate: Bunicii le-au plătit studii de sute de mii de euro Anei și lui Alex Geoană
Foto: WowBiz

Mircea Geoană și-a trimis copiii la studii în străinătate. Alex și Ana Maria învață în acest moment la o universitate de prestigiu din SUA.

Fiica fostului ministru este studentă anul 2 la medicină, la Universitatea Pennsylvania, iar Alex învață tehnici de business la aceeași unitate de învățământ.

Costurile cursurilor nu sunt deloc ieftine. Sute de mii de euro a scos din bucunar familia Geoană pentru ca Ana și Alex să beneficieze de învățământ în străinătate.

Conform wowbiz.ro, între anii 2010-2015, studiile lui Alex si ale Anei, inclusiv liceul, au fost plătite de bunicii lor. În fiecare an, Ion Costea, socrul lui Geoană, plătea taxele pentru Alex, în timp ce Elena Geoană, mama politicianului, achita banii pentru nepoata sa, Ana Maria.

De exemplu, în declaratia de avere din 2015, Mircea Geoană a completat în acte că Ion Costea a plătit 25.176 de dolari, plus alți 7.937 de dolari pentru Alex, iar Elena Geoană a dat 22.800 de euro pentru Ana Maria.

În total, din 2010 până în 2015, bunicii celor doi copii ai lui Geoană au scos din buzunare 154.420 de euro si 166.937 de dolari, adică o suma totala de aproximativ 300.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)
21:27 - Doi turiști ucraineni, atacați de o ursoaică în zona Castelului Peleş. Ursoaica va fi relocată / Versiunea primarului din Sinaia
20:54 - Pakistan: Un bărbat a fost torturat, ucis și incendiat de sute de oameni după ce ar fi dat jos niște afișe cu citate din Coran
20:29 - Ministerul Sănătății: Primele două cazuri de infectare cu varianta Omicron, confirmate în România