Corlățean, la ieșirea de la DNA: Am dat o declarație detaliată, conform procedurilor. Nu am comentat nimic până acum și nici nu o voi face (VIDEO)

Corlățean, la ieșirea de la DNA: Am dat o declarație detaliată, conform procedurilor. Nu am comentat nimic până acum și nici nu o voi face (VIDEO)

Fostul Ministru de Externe, Titus Corlățean, s-a prezentat la DNA pentru a da o declarație în dosarul voturilor din diaspora.

La ieșirea de la sediul DNA, acesta nu a dat amănunte, precizând doar că a oferit informațiile ce i-au fost cerute de către procurorul de caz și că nu se va referi deloc la acest dosar până la soluția procurorilor.

”Am făcut o declarație detaliată conform procedurilor. Au întrebat ce era datoria procurorilor să întrebe și eu am dat toate detaliile necesare. Până acum nu am comentat nimic, respectând procedurile, și voi face la fel și pe viitor până la soluția procurorilor. Cum am respectat regula până acum, așa o voi respecta și de acum încolo”, a susținut fostul ministru de Externe, la ieșirea de la DNA.

Dosarul a fost deschis la Parchetul General, însă procurorii DNA au solicitat primirea dosarului legat de neregulile înregistrate la votul din diaspora, ancheta fiind preluată apoi de procurorii anticorupție.

Această anchetă a început după primul tur al alegerilor prezidențiale, iar în acest moment nicio persoană nu este urmărită penal, ci s-a început urmărirea penală pentru fapte, adică pentru obstrucționarea dreptului la vot.

Titus Corlățean, la ieșirea de la DNA

Tags: