Crin Antonescu împlinește 54 de ani: A primit deja un mesaj de la președintele Traian Băsescu (VIDEO)

Crin Antonescu împlinește 54 de ani: A primit deja un mesaj de la președintele Traian Băsescu (VIDEO)

Crin Antonescu împlineşte sâmbătă 54 de ani. Şeful liberalilor a declarat că a primit de ziua sa un mesaj de la preşedintele Traian Băsescu şi trandafiri. Dar nu roşii. Antonescu a mai precizat că îşi va petrece ziua în familie şi îşi doreşte să „reziste la tot”.

Liderul liberal a primit deja cadouri de ziua sa.

Aniversarea lui Crin Antonescu vine la o zi după cea a premierului Victor Ponta. Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis premierului un buchet de 11 trandafiri albi şi o felicitare, dar a glumit la început în legătură cu florile, afirmând că i-a trimis crini.

Crin Antonescu împlinește 54 ani

Embed:

Ultima oră
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de demonstranți au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020