Cum ne influențează luna plină din punct de vedere astral: "Treci mai departe. Totul vine încet şi bine"

Cum ne influențează luna plină din punct de vedere astral: "Treci mai departe. Totul vine încet şi bine"

Luna plină nu este doar un fenomen astronomic, ci și unul astrologic. Acesta intervine în cursul vieții oamenilor prin schimbări de mentalităţi şi obiceiuri, spune Roxana Luşneac, astrolog vedic.

În nopțile de 19 şi 20 iulie, în România va fi lună plină, eveniment ce “trezeşte în noi o putere infinită, dar şi o înţelepciune aparte de a vedea lucrurile mai clar”, scrie Lușneac pe Facebook.

"Destul de greu încercată această perioadă şi cunoscută ca Guru Purnima, această Luna Plină ne aduce aminte de ce am învăţat şi de la cine. Cei care au pus bazele noastre morale ca şi persoane, şi ar fi indicat să privim acest fapt, plini de recunoştinţă.În Astrologia Vedică, Luna se va afla în partea cerului guvernată de constelaţia Uttara Ashadha, iar acest fapt se traduce ca «victorie desăvârşită». Simbolizată de un elefant care reprezintă ca şi forţă pe Lord Ganesha, acesta are puterea de a distruge chiar şi cele mai grele obstacole care îi stau în cale. Binecuvântaţi cu o promisiune a succesului, acum e momentul cel mai bun să ne facem planuri, să începem noi proiecte. Aveţi grijă deci cum consumaţi acesată energie. Cât de sus menţineţi standardele este important, pentru că dacă doriţi lucruri mici, aşa veţi primi, iar dacă vreţi realizări mari, la fel. Totul vine încet şi bine", explică atrologul.

Uttara Ashadha este o constelație sub care s-au născut mulți lideri ai lumii din istorie. Toți au adus schimbari profunde din punct de vedere social, al afacerilor, al inspirației și al gândirii maselor mari de oameni.

Datorita influentei lui Saturn, aceasta perioada poate totusi sa ne cauzeze si niste probleme, facandu-ne sa ne pierdem cumpatul destul de rapid sau efectiv sa simtim ca ceva nu este in regula. Schimbarile, presiunea si greutatea resimtita, de obicei, dau nastere lucrurilor extraordinar de bune( si ne arata asta si diamantele). Asigura-te ca iei totul cu calm, nu pune asupra ta toata vina si incearca sa nu colectezi negativitatea unor persoane din jur. Foloseste aceasta perioada sa aduci lucruri pozitive, sa iti schimbi cumva planurile, viata. Ajuta-i pe cei din jur, multumeste-le celor care te-au ajutat in trecut (chiar daca si in gand) si treci mai departe, incercand sa scrii un nou capitol si mai frumos in viata ta”, mai scrie Roxana Lușneac.