Cum scapi de ȚÂNȚARI și muște: Cel mai UTIL truc al verii! (VIDEO)

Cum scapi de ȚÂNȚARI și muște: Cel mai UTIL truc al verii! (VIDEO)

Vrei să scapi de țânțari și să te poți bucura de serile călduroase de vară, fără să te alegi cu mușcături. Iată un truc extrem de eficient și ieftin.

Odată cu sezonul cald, apar şi ţânţari, care ajung să îţi dea adevărate bataii de cap. Însă exista un truc care te va ajuta să îi îndepărtezi, fără să scoţi pre amulti bani din buzunar.

Poți face o capcană dintr-o sticlă de plastic de 2 l, zahăr brun, apă caldă și drojdie pulbere.

Iată ce ai de făcut:

Cum scapi de ȚÂNȚARI și muște: Cel mai UTIL truc al verii!

Ultima oră
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)