Cumplită tragedie: O mamă S-A SINUCIS după ce fiul ei S-A SPÂNZURAT! (FOTO)

Cumplită tragedie: O mamă S-A SINUCIS după ce fiul ei S-A SPÂNZURAT! (FOTO)

Caz cutremurător în Vaslui! Durerea unei mame care și-a pierdut fiul a șocat autoritățile. O femeie s-a aruncat de pe pasarela pietonaklă din zona CFR, după ce fiul ei a fost găsit spânzurat duminică (19 mai), într-o pădure, scrie Vremea nouă.

Aceasta a aflat duminică dimineață că fiul ei de 23 de ani s-a sinucis, fiind găsit spânzurat într-o pădure de la marginea municipiului Vaslui. Femeia s-a aruncat de pe pasarela pietonală din zona CFR. O martoră la incident a chemat imediat ambulanța, iar medicii de pe salvare au găsit-o în stop-cardio-respirator.

Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, dar din păcate nu au putut să o salveze. Polițiștii vasluieni au deschis dosare penale în cazul celor doi.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a sinucis în Pădurea Delea, iar mama acestuia s-a aruncat în gol de pe pasarela pietonală din gară. La faţa locului intervin două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una de tip B şi una de tip C, cu medic”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Tags: