Dâmbovița: Copil de 6 ani, ucis de câinii familiei. 18 dulăi erau ținuți în curte, ca să apere casa de hoți

Dâmbovița: Copil de 6 ani, ucis de câinii familiei. 18 dulăi erau ținuți în curte, ca să apere casa de hoți
Foto: Pixabay

Un băiat de 6 ani din Conţeşti, Dâmbovița, a murit sfâșiat de câinii pe care părinții îi țineau în curte, ca să îi apere de hoți.

Copil ucis de câinii familiei

Familia s-a mutat în Conţeşti vara trecută, casa fiind încă în construcție. Sătui să le tot fie furate materialele de construcție din curte, oamenii și-au cumpărat 18 câini. O parte dintre ei trebuie declarați la poliție, fiind încadrați în clasa celor periculoși. Patru câini erau ținuți liberi: doi ciobănești caucazieni, un Malinois și un metis.

Copilul ieșise în curte să se joace când a fost atacat de câini.

„Avea plăgi multiple muşcate de câini. Copilul a fost resuscitat, dar leziunile erau incompatibile cu viaţa. Profunde erau la nivelul gâtului, dar şi la cap, torace şi membrele superioare”, a declarat dr. Corina Corneanu, Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa, potrivit Pro TV.

„Ce s-a întâmplat a fost într-o fracțiune de secundă. Copilul… el… în permanență a stat cu aceste animale. Nu îmi explic”, a spus mama copilului.

Câinii erau lăsați liberi și pe stradă

Polițiștii au discutat cu familia și vecinii pentru a afla mai multe amănunte. Vecinii au spus că au văzut câinii lăsaţi liberi pe stradă şi se temeau de ei.

Familia mai are un copil de patru ani, iar mama e însărcinată în şapte luni.

„E şi gravidă, Dumnezeu să o întărească, mama copilului e şi gravidă, Doamne, Dumnezeule”, a afirmat un prieten de familie.

Părinții ar putea fi acuzați de neglijență sau chiar de ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe