Dan Barna participă la Gala Extraordinară „Libera Musica” de la ONB. Vicepremierul, emoționat, spune că vrea să meargă și la teatru (VIDEO)

Dan Barna participă la Gala Extraordinară Libera Musica de la ONB. Vicepremierul, emoționat, spune că vrea să meargă și la teatru (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Calin

Dan Barna participăvinerila Gala Extraordinară „Libera Musica” de la OperaNaţională Bucureşti. Vicepremierul a declarat că este esntuziasmat că vine revine încet la normal și că își dorestesă mergă şi la teatrupentru că au trecut aproape doi ani de la ultima participare.

Concertul face parte din programul pilot privind reluarea activităţilor culturale în interior, derulat de Ministerul Culturii.

„Vreau să-l văd cu emoţii, cu bucurie, cu sentimentul că uşor, uşor reintrăm într-o logică de ţară care funcţionează liberă de restricţii. Asta nu se poate întâmpla decât dacă un număr cât mai mare dintre noi merg să se vaccineze. Ăsta e mesajul pe care îl transmit şi în această seară. Cu cât ne vaccinăm mai mulţi, cu atât restricţiile vor fi mai puţine şi vom reveni mai repede la normalitate…Lucrurile arată bine la nivelul ţării şi îmi doresc să continue acest trend foarte bun pe campania de vaccinare. Am văzut că în toate localităţile oamenii continuă să vină să se vaccineze şi, de fapt, asta e principala miză, astfel încât să scăpăm de restricţii cât mai repede”, a spus Barna, potrivit agerpres.

Copreședintele AlianțeiUSRPLUS așteaptă cu nerăbdare să meargă și la teatru, unde n-a mai fost de o vreme îndelungată.

Cred că sunt vreo doi ani. Am fost şi înainte, adică nu-i ceva ce nu s-a mai întâmplat. Sper ca în perioada următoare să reuşesc să ajung şi la teatru. Îmi lipseşte şi acesta”, a mai afirmat Dan Barna.