Dan Voiculescu, la ieșirea de la DNA: Șantajul nu se poate face la o companie, iar Bendei era acolo reprezentantul RCS&RDS

Dan Voiculescu, la ieșirea de la DNA: Șantajul nu se poate face la o companie, iar Bendei era acolo reprezentantul RCS&RDS

Omul de afaceri Dan Voiculescu a declarat, joi, la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, că este supărat că în dosarul de șantaj al lui Sorin Alexandrescu i-a fost implicată famlia.

”Este în continuare o problema legată de o supărare de-a mea, personală, care nu privește opinia publică, legată de faptul că se încearcă în continuare implicarea familiei și copiilor într-o chestiune stupidă”, a declarat Voiculescu.

Acesta a reiterat faptul că doar o persoană poate fi șantajată și nu o companie întreagă.

”Îmi mențin punctul de vedere, a fost vorba de o discuție între Sorin Alexandrescu și RCS&RDS, Bendei era reprezentantul companiei, nu era persoana Bendei. Nu are nicio legătură cu șantajul. Șantajul se poate face la persoană, nu se poate face la o companie.  Lucrurile sunt foarte clare din acest punct de vedere. În rest, sunt supărat pentru că mi-a implicat copilul în acest scandal, dar sper să se termine cu bine”, a mai spus omul de afaceri.

Întrebat despre acuzațiile de șantaj care i le aduce Nelu Iordache, Dan Voiculescu a spus că nici măcar nu-l cunoaște pe acesta.
”Vreau să vă fac o surpriză. Nu îl cunosc. Nu am dat mâna cu el niciodată, nu ne-am întâlnit nici în autobuz, nici în metrou, nicăieri. Dacă se poate în România să faci și un șantaj fără să cunoști pe cineva, atunci chiar că e culmea telepatiei”, a replicat acesta. 

Dan și Camelia Voiculescu au fost, joi dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a li se prezenta materialul de urmărire penală, fiind acuzați de complicitate la șantaj în dosarul în care Alexandrescu l-ar fi șantajat pe directorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Voiculescu considera ca doar o persoana poate fi santajata si nu o companie intreaga

Embed: