Declarație cutremurătoare făcută de Gregorian Bivolaru: „Mai multe adepte ale mele, cu funcții publice, vor suferi”

Declarație cutremurătoare făcută de Gregorian Bivolaru: „Mai multe adepte ale mele, cu funcții publice, vor suferi”
Foto: academiacatavencu.info

Gregorian Bivolaru a declarat în timpul audierilor din Franţa că extrădarea sa ar face rău unor adepte ale sale care ocupă funcţii publice. Mai mult, odată cu aducerea acestuia în ţară a fost declanşată o anchetă de către mai multe structuri din MAI, potrivit stiripesurse.ro.

Mai multe structuri din cadrul MAI au declanşat vineri, odată cu aducerea lui Gregorian Bivolaru în România, o operaţiune de stabilire a "turnusului", pentru a vedea ce a făcut liderul MISA când a fugit din ţară şi până a fost prins.

Ancheta va stabili dacă Bivolaru na fost ajutat să fugă din ţară, şi dacă da, cine sunt acele persoane. Ân acest fel, vor fi făcute verificări atât în ceea ce priveşte instituţii ale statului român, cât şi persoane fizice.

Liderul MISA le-ar fi spus poliţiştilor, în timpul audierilor de la Paris, printre altele, că sunt persoane care ar putea avea de suferit după extrădarea lui.

"Vă rog să înţelegeţi. Dacă mă trimiteţi în România nu îmi faceţi rău doar mie ci şi mai multor adepte ale mele, care ocupă funcţii publice şi de înaltă demnitate", ar fi declarat Bivolaru imediat după capturare, au confirmat aceleaşi surse apropiate anchetei.