Denunț FALS la DNA! Deputatul Florin Secară: Am fost citat ca denunţător în cazul lui Pandele, dar denunţul a fost făcut de altcineva

Denunț FALS la DNA! Deputatul Florin Secară: Am fost citat ca denunţător în cazul lui Pandele, dar denunţul a fost făcut de altcineva

Deputatul Florin Secară, chemat, luni, la DNA ca să dea o declaraţie în calitate de denunţător edilului din Voluntari, Florentin Pandele, susţine că, de fapt, denunţul nu a fost făcut de el. Mai mult, acesta a spus că adresa de expediţie menţionată în document nu există în România.

Secară susţine că procurorii DNA l-au chemat la audieri când erau televiziuni în faţa clădirii ca să fie „târât” şi „făcut de râs”.

„Dacă ei au luat-o în considerare, ce sunt eu vinovat, domnule? Au vrut să mă… Puteau să nu mă cheme, puteau să nu mă cheme ziua, puteau să mă cheme mai pe seară, când nu era televiziune. Nu, au vrut să facă ei spectacol, au vrut să mă târască, a vrut cineva să-şi bată joc de mine. Ce pot să spun mai mult?”, a declarat deputatul Florin Secară pentru News.ro.

Secară spune că nu va face vreo plângere ca să fie identificată persoana care i-ar fi folosit datele de identitate deoarece „oricum e greu de veridicat” şi ar fi o pierdere de timp.

„A scris un nebun. Sunt atâţia nebuni în România asta şi în lumea asta. (…) E foarte greu de verificat. E un plic trimis de pe o adresă falsă. Era mai simplu să verifice poliţia. Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul de Interne verifica plângerea şi adresa şi persoana respectivă, după care o dădea mai departe”, a mai comentat Secară pentru News.ro.

Florin Secară a fost contracandidatul lui Florentin Pandele la Primăria oraşului Voluntari.

Urmăriți B1TV.ro și pe