Denunț la DNA împotriva lui Victor Ponta! Unul dintre autori, un fost candidat la Primăria Capitalei

Denunț la DNA împotriva lui Victor Ponta! Unul dintre autori, un fost candidat la Primăria Capitalei
foto: stiri.tvr.ro

Fostul prim-ministru Victor Ponta a fost denunțat la Direcția Națională Anticorupție de către Ioan Berenghi, fost candidat la Primăria Capitalei, precum și de Cătălin Ioan Gornic, în cazul terenului pe care va fi construită moscheea din București, potrivit stiripesurse.ro.

"Romanii patrioți care se lupta de mai bine de jumătate de an cu autoritățile statului roman, pentru stoparea construirii unei moschei în Capitală, nu cedează. După ultima vizita a președintelui Iohannis în Turcia, acolo unde a bătut palma cu omologul său turc, ne-a determinat sa ieșim din nou public cu următorul mesaj: Lupta este fără precedent în România împotriva deciziei celor doi şefi de la stat, Iohannis şi Erdogan. Ne vedem obligaţi să luptăm cu toate puterile noastre pentru a ne apăra ţara şi neamul românesc împotriva cotropitorilor şi trădătorilor de neam şi de ţară", explică denunțătorii.

Înainte de candida la Primăria Capitalei, Cătălin Berenghi s-a făcut remarcat prin mai multe acțiuni controversate: a îngropat 3 purcei în locuri diferite pe locul viitoarei moschei, a montat o cruce de piatră de 1200 kg, înaltă de 2.30 m, pe același teren, a montat 100 de cruci de lemn pe terenul viitoarei moschei, care ulterior au fost dispărut, a sfinţit si montat alte 500 de cruci din lemn, însă și acestea au dispărut.

"Le reamintim politicienilor ca ţărisoara asta mică a plătit mare tribut turcilor în bani, animale si copilaşi. Domnitorii s-au jertfit, unii plătind cu prețul capului (Constantin Brâncoveanu). Din cauza tributului plătit, poporul a sărăcit si a suferit multe sute de ani, iar dumneavoastră astăzi dați turcilor drept cadou o bucățică chiar din PĂMÂNTURILE BRANCOVENILOR", adaugă denunțătorii fostului premier.