Descoperire macabră în Iași: Un copil, dispărut din luna mai, a fost găsit ucis și aruncat într-o râpă

Descoperire macabră în Iași: Un copil, dispărut din luna mai, a fost găsit ucis și aruncat într-o râpă

Descoperire macabră într-o comună din judeţul Iaşi. Un localnic a găsit trupul unui băieţel de zece ani, aruncat într-o râpă de la marginea satului, informează B1 TV. Copilul era dat dispărut de pe data de 29 mai. Oamenii sunt îngroziți la gândul că cel care a comis crima este încă în libertate. Localnicii le-au povestit poliţiştilor că îl bănuiesc pe unul dintre constăteni, care ar fi plecat de curând din ţară.

Copilul de zece ani a fost găsit înfăşurat într-o pătură, legat cu sârmă ghimpată şi cu o pungă de plastic pe cap. Imaginile i-au şocat pe localnici.

Alexandru Agape a fost dat dispărut încă din luna mai a acestui an, însă mama sa, Mihaela, i-a anunţat dispariţia abia zece zile mai târziu. Femeia spunea la acel moment că Alexandru obişnuia să lipsească mult de acasă şi acesta ar fi fost motivul pentru care nu s-a îngrijorat.

Acum, bunica băiatului, cea care de fapt l-a crescut pe Alexandru este disperată. Se ocupa de minor pentru că părinţii copilului locuiesc într-un canton şi nu au posibilităţi financiare. Femeia nu înţelege cine i-a vrut răul nepotului său şi acum cere cu disperare ca ucigaşul să fie prins.

Vasile Pârău, bărbatul care l-a găsit pe Alexandru, are şi acum coşmaruri. Tânărul spune că se teme acum să-şi lase copiii singuri pe uliţele satului.

„Undeva aici a fost copilul, eu coborât pe aici, am cules două-trei nuci, am tras de un papucel și am fugit, nu ştiu cum am ajuns acasă”, a povestit bărbatul.

Omul bănuieşte şi cine ar fi criminalul. Un bărbat care a terorizat satul şi care a fugit de câteva luni în Germania. Miron Vasile, de aproximativ 44 ani, este bănuit de localnici că ar fi cel care l-a omorât pe copil.

„Eu cred că el e. A mai făcut prostii şi cred că a făcut şi asta. Mie mi-a spart casa în timp ce am fost la stână. Nu eram acasă”, a mai spus bărbatul.

După ce i se va face necropsia, băiatul va fi îngropat crestineşte.