Descoperire macabră la malul mării! Cadavrul unui nou-născut, găsit pe o plajă din Eforie Nord

Descoperire macabră la malul mării! Cadavrul unui nou-născut, găsit pe o plajă din Eforie Nord
Sursa Foto: Captură Video

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați după ce un făt a fost găsit într-un sac la malul mării.

Cadavrul unui nou-născut, găsit pe o plajă din Eforie Nord

Se pare că descoperirea macabră a fost făcută de un turist care se plimba pe plajă.

Copilul a fost găsit spre apă, abandonat între pietre, notează ziuaconstanta.ro.

Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită pentru a identifica autorul acestui act deosebit de tragic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:03 - Cum a reușit un prahovean să câștige aproape un milion de euro din pariuri: „Am trăit destul de relaxat meciurile”
21:03 - Economistul Cristian Păun, despre recomandările FMI: „Impozitul progresiv nu este o soluție. România nu are în momentul de față foarte mulți bani pe care i-ar putea scoate de acolo”
20:59 - Românii care s-au mutat în suburbii se întorc în oraș din cauza traficului. Petrec zeci de ori în mașină pe lună
20:49 - Eugen Tomac: De doi ani trăiesc una dintre cele mai ciudate experiențe politice. O spun direct și asumat. Nu mai tolerez, cei care au încercat să ne distrugă vor primi ceea ce merită
20:41 - Shakira, criticată dur de fostul șofer. Ce acuzații îi aduce bărbatul: „Îți cer comenzi, pe care le plătești din propriul buzunar”
20:38 - Senatorul USR, Ștefan Pălărie, s-a trezit cu o amendă de 1000 de lei, după ce a participat la protestul din 4 iulie, când Iohannis a promulgat legile educației: „Evident că nu mai pot contesta acum”
20:33 - Primele autobuze electrice cumpărate de Primăria Capitalei intră de sâmbătă pe trasee / Pe ce linii vor circula
20:17 - Un cunoscut hairstilist român a fost găsit mort în propria locuință. Cornel Mailat era proprietarul unui salon frecventat de multe VIP-uri
20:16 - Plaja Modern din Constanța s-a inundat. Conducta care trebuia să preia apa s-a înfundat
20:10 - Deputatul Florin Mircea, despre deplasarea de 13.000 euro în Vietnam, la Conferința Mondială a Tinerilor Parlamentari: “Biroul Permanent m-a desemnat! Doar nu a fost o opțiune, vreau să plec eu”