Dinamo învinge campiona din sezonul trecut: Un puști de 18 ani, eroul partidei

Dinamo învinge campiona din sezonul trecut: Un puști de 18 ani, eroul partidei

Dinamo s-a impus în etapa a treia a Ligii 1 cu 1-0 în fața campionei din sezonul trecut, Viitorul Constanța.

În meciul de la Ovidiu, Ionuț Costache, un puști de 18 ani de la Dinamo, a fost atât eroul cât anti-eroul fanilor dinamoviști.

Acesta s-a remarcat în primele minute ale meciului cu ratare absolut incredibilă, trimițând în bară singur cu poarta goală din 5 metri.

George Țucudean la Viitorul a vrut la rândul său să arate că nu mai este mai prejos și a trimis la rândul său cu aproape jumătate de poartă goală din mai puțin de 10 metri pe lângă poartă.

În minutul 82 al meciului, Ionuț Costache și-a spălat păcatele și l-a învins pe Râmniceanu cu un șut la colțul scurt aducând victoria și trei puncte pentru trupa din Ștefan cel Mare.

Cu această victorie, Dinamo acumulează 6 puncte și egalează FCSB pe primul loc al clasamentului, dar echipa antrenată de Nicolae Dică are un meci mai puțin de disputat.

"Câinii roșii" speră acum să repete performanța din această seară și în meciul din Europa League de joi în deplasare la Athletic Bilbao. Meciul tur din turul trei preliminar de joi de pe Național Arena s-a terminat la egalitate 1-1.

Urmăriți B1TV.ro și pe