Doi bucureșteni au rămas înzăpeziți pe un drum închis circulaţiei din masivul Bucegi (VIDEO)

Doi bucureșteni au rămas înzăpeziți pe un drum închis circulaţiei din masivul Bucegi (VIDEO)

La munte, zăpada căzută pe şosele dă de furcă unor turişti din Capitală. O familie a rămas înzăpezită pe un drum închis circulaţiei din masivul Bucegi, informează B1 TV. Oamenii au apelat la ajutorul jandarmilor pentru a ieşi din nămeţi.

Cei doi turişti bucureşteni au ignorat sfaturile autorităţilor şi s-au aventurat cu maşina pe un drum închis circulaţiei din masivul Bucegi. Au plecat de la Peştera, unde fuseseră cazaţi şi se îndreptau spre casă, când stratul mare de zăpadă depus pe şosea i-a împiedicat să mai înainteze. Maşina a rămas înţepenită în omăt, în zona Lacului Bolboci, astfel că oamenii s-au văzut nevoiţi să apeleze la ajutorul jandarmilor montani.

Sprijiniți de jandarmi, oamenii au reuşit în cele din urmă să deblocheze autovehiculul și au fost însoţiţi în siguranţă până pe Drumul judeţean 714 Peștera – Moroeni.

Turiști rămași înzăpeziți pe o șosea din Bucegi

#DIRECT_ONE_0prd38#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)