Drama lui Dinamo continuă. DDB nu exclude varianta ca în spatele lui Cortacero să fie chiar Gigi Becali: „Are bani, își permite, a fost lovit rău de tot de coregrafia cu City”

Drama lui Dinamo continuă. DDB nu exclude varianta ca în spatele lui Cortacero să fie chiar Gigi Becali: „Are bani, își permite, a fost lovit rău de tot de coregrafia cu City”
foto: Facebook @ Gigi Becali

Daniel Șendre, purtător de cuvânt al programului Doar Dinamo București, nu exclude posibilitatea ca Gigi Becali să fie în spatele lui Pablo Cortacero. Membrul DDB a explicat că omul de afaceri și-ar permite financiar să facă un astfel de gest și dorește să se răzbune pentru farsa pusă în scenă de dinamoviști la partida jucată de FCSB cu Manchester City în playoff-ul Ligii Campionilor, în 2016.

DDB nu exclude varianta ca în spatele lui Pablo Cortacero să fie chiar Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB

Dinamo București se afla de câțiva ani deja într-o situație sub nivelul tradiției sale, atât sportiv, cât și financiar, însă lucrurile păreau să ia o turnură favorabilă pentru clubul din Ștefan cel Mare în vara lui 2020, când a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero în numele societății Benel International. Cosmin Contra a fost instalat antrenor și au fost transferați nu mai puțin de 14 jucători, cărora le-au fost promise salarii importante, cu mult peste plafonul pe care l-a avut Dinamo în ultimii ani și chiar peste media Ligii 1.

Cu toate acestea, la câteva luni distanță, așa-zisul proiect pare că să năruit, pentru că spaniolii continuă să promită infuzii de capital fără să le și facă efectiv, iar singurii finanțatori ai clubului sunt suporterii lui Dinamo, sub forma programului DDB, care a strâns mii de membri cotizanți. Acestea fiind spuse, se vehiculează teoria potrivit căreia planul spaniolilor a fost încă de la început falimentarea lui Dinamo.

„Există varianta ca în spatele băieților ăștia să fie Gigi Becali, care vrea să se răzbune pentru coregrafia cu City. La ceea ce se întâmplă în momentul ăsta laDinamo, poate să fie oricine. Gigi are bani, își permite, a fost lovit rău de tot de coregrafia aia. Poate să fie el, poate să fie oricine, oricât de fantasmagoric ni s-ar părea asta.Ar fi o lovitură de imagine pentru Gigi Becali și steliști. Oricine ar fi în spatele băieților ăstora, este bine să se oprească, să stea de vorbă cu noi și să ne dea clubul. Dacă domnul Negoiță poate să ne ajute, ar fi bine să o facă”, a declarat Șendre la GSP Live.

În ciuda problemelor financiare, Dinamo e la doar două puncte de playoff

În pofida situației financiare delicate în care se află, Dinamo București reușește să rămână pe linia de plutire în clasamentul Ligii 1, unde are chiar șanse să acceadă în zona de playoff. „Alb-roșii” vin după victoria reușită miercuri seară la Mediaș, cu Hermannstadt, al cincilea succes din această ediție de campionat, iar la ora actuală îi despart doar două puncte de ocupanta locului 6, Chindia Târgoviște. Totuși, între cele două formații se află și Viitorul, care va juca meciul din runda a 16-a abia joi seară.

În plus, Dinamo București este angrenată încă și în această ediție a Cupei României, iar în faza optimilor de finală o va înfrunta chiar pe FCSB, formația finanțată de Gigi Becali.