Drama prin care trece familia unei asistente medicale diagnosticată cu COVID-19

Drama prin care trece familia unei asistente medicale diagnosticată cu COVID-19
Foto: Hepta

O asistentă medicală în vârstă de 52 ani, internatălaSpitalul Județean Suceavacu COVID-19,a fost transportată cu elicopterul la

la București, după ce starea acesteia s-a agravat.

Plasma cu concentrație ridicată de anticorpi pentru Covid de care asistenta medicală ar avea nevoiea ajuns marți seară la spitalul din Suceava cu un elicopter, de la Centrul de Transfuzii din Arad, conformMonitorul de Suceava.

Femeia are o formă severă a bolii, iar de marți este intubată. Aceasta a fost adusă laSpitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.Mariana Rodica Petrariu are 52 de ani și este asistentă medicală la Spitalul Municipal Rădăuți.

Ce mesaj transmite familia

Apropiații acesteia transmit un mesaj emoționant, prin care cer sprijin și înțelegere.

,,Cu toții o cunoașteți pe mama mea… Un OM luptător, iubitor de oameni. O asistentă medicală exemplară, o mamă ideală și o soție dedicată. O familistă convinsă, o persoană care sărea în ajutor mereu. Un om minunat. Acesta este un strigăt de ajutor.. din partea unei fiice de 24 de ani pentru mama ei! Mama mea este internată la terapie Intensivă în Spitalul Sf. Ioan cel Nou din Suceava cu diagnostic COVID pozitiv. A fost intubată astăzi. Vă rog cei care puteți să ne ajutați să donați PLASMĂ, pentru PETRARIU MARIANA-Rodica A2 Rh pozitiv”, a transmis fiica asistentei.

Urmăriți B1TV.ro și pe