După Penny, un alt lanț de magazine retrage produse de pui contaminate cu Salmonella

După Penny, un alt lanț de magazine retrage produse de pui contaminate cu Salmonella
Sursa Foto: Freepik

O nouă alertă sanitară în supermarket-uri. Un lot de pipote și un altul de ficat de pui congelat a fost retras din magazinele Profi, fiind infectat cu Salmonella.

Produsele contaminate sunt pipotele de pui congelate de 500 de grame și ficatul de pui de 1.000 de grame produse de Copanex Ograda, din Polonia, congelate, la 500g. Numărul lotului este 301021.

Cei care au achiziționat produsele sunt sfătuiți să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazin, pentru a-și primi banii înapoi chiar dacă nu mai au bonul fiscal.

Vă informăm că s-a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului menţionat mai sus, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella enteritidis”se arată într-un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Produse contaminate cu Salmonella și în magazinele Penny

Produsele din acest lot au fost retrase și din rețeaua de magazine Penny, după o alertă cu Salmonella.

Compania poloneză a decis rechemarea produsului, după ce Salmonella enteritidis a fost descoperită la câteva loturi.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani