”E ministru sau e pamfletar?". Firea, replică la adresa ministrului Mediului

”E ministru sau e pamfletar?". Firea, replică la adresa ministrului Mediului
foto: ele.ro

Gabriela Firea i-a dat replica ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, după ce a afirmat ”Nu știu ce s-a întâmplat, se pare ca doamna Firea s-a pierdut cu firea…”.

Primarul Capitalei a întrebat la un post de televiziune, referitor la afirmația de mai devreme: ”e ministru sau e pamfletar?”, conform stiripesurse.ro.

”Avem grupuri de lucru, am lucrat cu Ministerul Mediului, cu Garda de Mediu, nu am înțeles reacția ministrului. Ori nu putea, ori avea un program încărcat, ori era în străinătate. I-am cerut azi să ne vedem la Primărie, nu a vrut. Nu cred că e o atitudine greșită să vină la Primărie să discutăm. I-am oferit o soluție neutră, un mic dejun de lucru marți. Nu e nimic exploziv nimic, situația e sub control. Am discutat și la Bruxelles despre groapa de la Glina, despre incinerator. Sper ca doamna ministru, chiar dacă nu mă simpatizează personal, înțeleg că e și pamfletar sau se ocupă de problemele de mediu? O aștept luni la o ședință de lucru a comandamentului sau marți, la mic dejun.”, a mai spus Gabriela Firea.

Ministrul a declarat că primarul Capitalei evită dialogul cu Ministerul Mediulu, referitor la problemele grave de mediu pe care Bucureștiul le are și pe care Primăria Generală a Capitalei trebuie să le rezolve.

Urmăriți B1TV.ro și pe