Elena Udrea: Oprescu trebuia să demisioneze de mult, dar mai ales după moartea copilului mâncat de câini în parc

Elena Udrea: Oprescu trebuia să demisioneze de mult, dar mai ales după moartea copilului mâncat de câini în parc

Deputatul PDL Elena Udrea a vorbit, miercuri, în cadrul emisiunii ”Evenimentul Zilei” de pe B1 TV, despre modul în care Sorin Oprescu a gestionat moartea lui Ionuț Anghel, băiatul de patru ani ucis de câinii maidanezi în parcul Tei din București.

”Eu cred că trebuia să-și dea demisia. De mult trebuia să-și dea demisia Sorin Oprescu, dar mai ales în ultima situație generată de moartea acelui copil, mâncat de câini în parc. Nu se poate, un primar care a avut posibilitatea și susținerea noastră să promoveze o lege prin care, în Capitală, să se rezolve problema câinilor vagabonzi, a ajuns în situația în care orașul condus de el un copil este mâncat de câini. Iar el nici măcar nu era în țară. Mi-am amintit că el nu era în țară nici atunci când au ars copiii aceia la Maternitatea de la Giulești”, a explicat deputatul democrat liberal. 

Elena Udrea susține că primarul general al Capitalei a pus interesele sale personale asupra interesului comunității. 

”Asta este dovadă de iresponsabilitate și calcule politice care pun înaintea interesului comunității pe care o conduci interesul personal al domnului Oprescu de a rămâne în această funcție, deși nu a făcut nimic ca primar. Îmi pare rău că bucureștenii l-au votat într-un procent atât de mare. Sigur a fost și greșeala PDL-ului că a venit cu o ofertă atât de neatractivă și de slabă, domnul Prigoană”, a conchis Udrea. 

Udrea considera ca Oprescu trebuia sa demisioneze dupa scandalul copilului ucis de maidanezi

Embed: