Este vestea TRISTĂ a zilei! Depresia l-a UCIS: Nu a mai SUPORTAT și S-A SPÂNZURAT

Este vestea TRISTĂ a zilei! Depresia l-a UCIS: Nu a mai SUPORTAT și S-A SPÂNZURAT
Sursa: Pixabay

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Vaslui s-a sinucis, după o luptă îndelungată cu boala secolului, depresia.

Acesta locuia doar cu bunica lui, după ce părinții au divorțat în urmă cu mulți ani.

Separarea părinților a avut un impact foarte mare asupra băiatului, care de atunci a început să dezvolte simpome depresive, scrie vremeanoua.ro.

“Sunt câțiva ani de când băiatul ăsta se luptă cu depresia. Era sub tratament, aproape în fiecare zi lua pastile. Chiar săptãmâna trecută, când a fost în vizită la mama lui, a mers la un control la Psihiatrie. Totul se trage de la divortul părinților.

Era foarte afectat. Banii nu-i lipseau, pentru că mama lui îi trimitea tot timpul ce avea nevoie, dar nu era fericit. În ultima vreme devenise foarte ciudat. Îsi schimba contul de Facebook tot timpul și posta tot felul de poze, parcă să anunte ce vrea să facă. Devenise fan al rock-ului de ăsta, satanist.

Din păcate, nu a avut cine să-l asculte și să-i înțeleagă suferința. De vină e și televizorul, care în fiecare zi ne bombardează cu știri negative, de am ajuns să ne fie frică să-l deschidem. Ne bătea gândul pe noi, când eram tineri, să ne punem capãt zilelor? Noi nu știam cum să ne trăim mai frumos viața, chiar dacă și noi aveam problemele noastre.

Azi, copiii nu mai știu să se bucure de viață, așa cum s-a întâmplat și cu băiatul ăsta. Avea tot viitorul în față, dar a ales calea cea mai proastă, care nu duce nicăieri”, a spus un vecin al tânărului.

Tags: