Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache”, la a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO)

Festivalul de Teatru Ștefan Iordache, la a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO)

Festivalul de Teatru pentru Tineret „Ștefan Iordache” a deschis porțile unei noi ediții. Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel vor încânta publicul într-un spațiu perfect organizat în contextul pandemiei de coronavirus.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Locuitorii Sectorului 5 și nu numai sunt așteptați la o nouă ediție a Festivalului de Teatru pentru Tineret ‘Ștefan Iordache’. Vor fi puse în scenă spectacole inedite, recitaluri de excepție, proiecții și ateliere de creație.

Festivalul de Teatru „ȘTEFAN Iordache”, la cea de-a II-a ediție

„Ne bucurăm de prezența mai multor trupe de tineri actori, studenți și amatori. Pe parcursul a cinci zile se vor derula multe workshop-uri și diverse ateliere pentru tineri, cât și concursuri de trupe și tineri actori”, a spus Mariana Stoica de la Centrul Cultural ‘Ștefan Iordache’.

„Sunt tare emoționată și cred că este un proiect binevenit. După cum vedeți, locul este neîncăpător. Oamenii vor să vină și aici, și în alte locuri, și în Parcul Sebastian. E un lucru tare sănătos. Sunt tineri, de vârste diferite, dar așteaptă actul artistic: Festivalul de Teatru, concerte cu momente de recitare, așa cum voi avea și eu, dar și colegul meu Marius Bodochi”, a spus actrița Maia Morgenstern.

„Prin acest festival, onorăm într-un fel memoria unui uriaș actor – Ștefan Ioradache. E o idee foarte bună, pentru că în vremurile astea dificile, frele, lumea se gândește la teatru”, a spus Marius Bodochi.

Festivalul este organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ‘Ștefan Iordache’, și are loc în Parcul Sebastian în perioada 14-18 septembrie 2020.

Ultima oră
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)