Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache”, la a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO)

Festivalul de Teatru Ștefan Iordache, la a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO)

Festivalul de Teatru pentru Tineret „Ștefan Iordache” a deschis porțile unei noi ediții. Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel vor încânta publicul într-un spațiu perfect organizat în contextul pandemiei de coronavirus.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Locuitorii Sectorului 5 și nu numai sunt așteptați la o nouă ediție a Festivalului de Teatru pentru Tineret ‘Ștefan Iordache’. Vor fi puse în scenă spectacole inedite, recitaluri de excepție, proiecții și ateliere de creație.

Festivalul de Teatru „ȘTEFAN Iordache”, la cea de-a II-a ediție

„Ne bucurăm de prezența mai multor trupe de tineri actori, studenți și amatori. Pe parcursul a cinci zile se vor derula multe workshop-uri și diverse ateliere pentru tineri, cât și concursuri de trupe și tineri actori”, a spus Mariana Stoica de la Centrul Cultural ‘Ștefan Iordache’.

„Sunt tare emoționată și cred că este un proiect binevenit. După cum vedeți, locul este neîncăpător. Oamenii vor să vină și aici, și în alte locuri, și în Parcul Sebastian. E un lucru tare sănătos. Sunt tineri, de vârste diferite, dar așteaptă actul artistic: Festivalul de Teatru, concerte cu momente de recitare, așa cum voi avea și eu, dar și colegul meu Marius Bodochi”, a spus actrița Maia Morgenstern.

„Prin acest festival, onorăm într-un fel memoria unui uriaș actor – Ștefan Ioradache. E o idee foarte bună, pentru că în vremurile astea dificile, frele, lumea se gândește la teatru”, a spus Marius Bodochi.

Festivalul este organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ‘Ștefan Iordache’, și are loc în Parcul Sebastian în perioada 14-18 septembrie 2020.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)