Fiica lui Florin Iordache lucrează la BNR. Cum arată CV-ul IMPRESIONANT al Deliei (VIDEO)

Fiica lui Florin Iordache lucrează la BNR. Cum arată CV-ul IMPRESIONANT al Deliei (VIDEO)

La doar 25 de ani, Delia Iordache, fiica ministrului Florin Iordache, are un parcurs profesional impresionant.

De anul acesta, lucrează la Cancelaria BNR. Iar înainte de a ajunge la banca centrală, Delia a fost referent în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la departamentul Relaţia cu Românii de pretutindeni.

Potrivit economica.net, Delia Iordache a fost angajată a Ministerului Afacerilor Externe, departamentul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, până la sfârşitul anului trecut, când a prins un post mai bun.

În ianuarie, fiica ministrului Justiţiei a fost angajată la Cancelaria Băncii Naţionale a României, departament care se ocupă de Muzeul Băncii Centrale, de proiectele de educaţie financiară, de relaţiile cu publicul şi de biblioteca BNR.

#DIRECT_ONE_bkyylc#

Jurnaliştii care au scos la iveală informaţia au încercat să afle de la Delia Iordache data exactă a angajării și funcţia pe care o ocupă, dar, după ce i-au fost puse aceste întrebări, tânăra a închis telefonul.

Fiica lui Florin Iordache s-a remarcat prin faptul că a fost singurul elev din judeţul Olt care a luat nota 10 la bacalaureat, în anul 2009.

Ea a absolvit Liceul Teoretic "Mihai Viteazu" din Caracal, şi a susţinut examenul la Limba Română, Germană, Engleză, Economie şi Istorie.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, depusă la Ministerul Afacerilor Externe, Delia Iordache are un apartament de 88 de metri pătraţi în Bucureşti şi a încasat, în 2016, un venti anual de 12.400 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi