Forțele Navale Române, reprezentații de gală miercuri și joi cu ocazia Zilei Marinei. Imagini spectaculoase de la repetiții (FOTO)

Forțele Navale Române, reprezentații de gală miercuri și joi cu ocazia Zilei Marinei. Imagini spectaculoase de la repetiții (FOTO)

Forțele Navale Române organizează, miercuri și joi, la Constanța, Mangalia, Tulcea și București, o serie de activități dedicate Zilei Marinei Române, arată un comunicatul lansat de Ministerul Apărării Naționale.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Așadar, evenimentele vor debuta miercuri, în această ordine: Constanța, la Monumentul Crucea Marinarilor, începând cu ora 08.30, în prezența lui Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale; Mangalia, la Monumentul Marinarului Erou, de la ora 08.30; Tulcea, la Cimitirul Eroilor, de la ora 10.00.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

„Militari din Forțele Navale Române vor aduce în atenția publicului faptele de vitejie ale marinarilor care au luptat, pe Dunăre și pe mare, în Războiul de Independență, în cele două Războaie Mondiale, precum și sacrificiul suprem pe care marinarii l-au făcut, de-a lungul timpului, în toate activitățile de instruire și în misiunile desfășurate pe întinderile albastre ale apelor”, arată comunicatul MApN.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Mai departe, joi, pe faleza din Constanța, între orele 9:45 și 12:30, va avea loc Exercițiul Naval Întrunit „Forțele Navale Române 19”, în prezența ministrului Gabriel Leș.

La exercițiu vor lua parte și aeronave ale Forțelor Aeriene Române (F-16 Fighting Falcon și MiG-21 LanceR, aparținând Bazei 86 Aeriene „Locotenent Aviator Gheorghe Mociorniță”, și elicoptere IAR-330 Puma, aparținând Bazei 57 Aeriene).

Totodată, între orele 12:30 și 15:00, în Portul Turistic Tomis vor fi organizate jocuri marinărești.

Pe faleza din fața Comandamentului Flotei, între orele 20.00 și 21.00, va avea loc un concert susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale, urmat de retragerea cu torțe a marinarilor militari pe traseul Poarta 1 (Portul Constanța) – faleza Cazinoului – Comandamentul Flotei – Str. Remus Opreanu – Piața Ovidiu și retur, până la Comandamentul Flotei, concomitent cu un spectacol inedit de lansare de lampioane de la bordul navelor militare ancorate în apropierea falezei.

Exerciții demonstrative vor avea loc joi, 15 august, și la Mangalia, Tulcea, Brăila și Galați. Porturile Brăila și Tulcea vor fi survolate de aeronave de școală și antrenament IAR 99 Șoim, aparținând Bazei 95 Aeriene „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu”.

Nu în ultimul rând, în București, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), zona debarcader, se va desfășura, începând cu ora 8.45, o ceremonie militară și religioasă.