Galați: Un șofer beat a încurcat câteva ore traficul într-o intersecţie după ce a adormit cu capul pe volan (VIDEO)

Galați: Un șofer beat a încurcat câteva ore traficul într-o intersecţie după ce a adormit cu capul pe volan (VIDEO)
Captură Video - Cornelia Mazilu / Youtube

Un șofer beat a încurcat ore bune traficul într-o intersecție din Galați după ce a adormit cu capul pe volan.

Polițiștii locali au fost sesizați de niște șoferi de autobuz că la intersecţia străzilor Ionel Fernic cu Drumul de Centură traficul e îngreunat de o mașină care staționează.

Galați: Un șofer beat a blocat o intersecție

Ajunși la fața locului, agenții au crezut că șoferul are probleme de sănătate și au deschis portierasă-l ajute. Au descoperit astfel că bărbatul era beat de fapt.

Galați: Un șofer beat a încurcat câteva ore traficul într-o intersecţie după ce a adormit cu capul pe volan

Șoferul s-a trezit din somn și a încercat s-o ia din loc. Polițiștii locali au cerut atunci sprijinul unui echipaj de la Serviciul Rutier. El a fost imobilizat apoi pentru că devenise agitat, informează Agerpres.

Bărbatul are 39 de ani și e din localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Presa locală notează că traficul în intersecție a fost blocat trei ore din cauza lui. Agenții au luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la fața locului și l-au luat acasă.

„Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, întrucât martorii oculari, printre care şi şoferii de autobuz, au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineţii”, a declarat Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:13 - Peste 149 de polițiști au fost răniți și 172 de persoane au fost arestate în timpul protestelor împotriva reformei pensiilor din Franța
09:05 - Poliția Locală Brașov cere schimbarea legii în cazul oamenilor fără adăpost. Vrea ca aceștia să poată fi duși în centrele de zi: „95% refuză să se deplaseze și să primească serviciile”
09:02 - Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit drama care i-a marcat copilăria: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică”
08:57 - Armata SUA a lansat lovituri aeriene în Siria, după ce un atac cu dronă iraniană a ucis mai mulți soldați americani
08:51 - Continuă disputa între China și SUA din cauza unui distrugător de rachete american aflat în Marea Chinei de Sud
08:48 - Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, la cuțite: „Ai înțeles total greșit! Puteai să mă suni, să mă întrebi”
08:41 - Marcel Boloș: „Rotativa guvernamentală ar trebui amânată după depunerea cererii de plată numărul 3 din PNRR” / Despre implementarea reformelor: „Flexibilitatea Comisiei Europene tinde spre zero”
08:36 - Trei mașini s-au făcut scrum într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale (VIDEO)
08:25 - Situație neașteptată pentru Mihai Bobonete într-o benzinărie / O angajată l-a confundat cu un alt artist și l-a luat la rost: „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt”
08:15 - Patru focare de COVID 19 la Spitalul Județean Sibiu: Cel mai mare are 30 de cazuri