Galați: Un șofer beat a încurcat câteva ore traficul într-o intersecţie după ce a adormit cu capul pe volan (VIDEO)

Galați: Un șofer beat a încurcat câteva ore traficul într-o intersecţie după ce a adormit cu capul pe volan (VIDEO)
Captură Video - Cornelia Mazilu / Youtube

Un șofer beat a încurcat ore bune traficul într-o intersecție din Galați după ce a adormit cu capul pe volan.

Polițiștii locali au fost sesizați de niște șoferi de autobuz că la intersecţia străzilor Ionel Fernic cu Drumul de Centură traficul e îngreunat de o mașină care staționează.

Galați: Un șofer beat a blocat o intersecție

Ajunși la fața locului, agenții au crezut că șoferul are probleme de sănătate și au deschis portierasă-l ajute. Au descoperit astfel că bărbatul era beat de fapt.

Galați: Un șofer beat a încurcat câteva ore traficul într-o intersecţie după ce a adormit cu capul pe volan

Șoferul s-a trezit din somn și a încercat s-o ia din loc. Polițiștii locali au cerut atunci sprijinul unui echipaj de la Serviciul Rutier. El a fost imobilizat apoi pentru că devenise agitat, informează Agerpres.

Bărbatul are 39 de ani și e din localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Presa locală notează că traficul în intersecție a fost blocat trei ore din cauza lui. Agenții au luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la fața locului și l-au luat acasă.

„Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, întrucât martorii oculari, printre care şi şoferii de autobuz, au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineţii”, a declarat Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.