Gheorghe Stelian, cercetat în dosarul în care Alina Bica a fost arestată, era filat de mai multă vreme de serviciile secrete

Gheorghe Stelian, cercetat în dosarul în care Alina Bica a fost arestată, era filat de mai multă vreme de serviciile secrete

Gheorghe Stelian, zis „Stelu”, cercetat în dosarul în care Alina Bica a fost arestată, era filat de mai multă vreme de serviciile secrete, susţin jurnaliştii de la Cancan. Acestia au publicat mai multe poze în care Gheorghe Stelian apare alături de politicianul Eugen Bejinariu, directorul Metrorex Aurel Radu şi Mihai Mustea, zis „Dibaciu”. Cu toţii erau în vacanţă în Bulgaria.

Omul de afaceri Stelian Gheorghe, cel care ar fi pus la cale întreaga operaţiune din dosarul în care este cercetată Alina Bica, este personajul care a dat adevărate tunuri imobiliare şi a fost implicat în diverse retrocedări importante. Gheorghe Stelian este considerat a fi ”Săgeata” lui Dorin Cocoş. Conform jurnaliştilor de la Cancan.ro, acesta ar fi fost filat de serviciile secrete încă din primăvara acestui an.

Jurnaliştii au publicat pe site-ul lor poze în care Stelian se află alături de politicianul Eugen Bejinariu, Aurel Radu, director al Metrorex şi Mihai Mustea, zis ”Dibaciu”. Fotografiile au fost făcute în luna aprilie în Bulgaria. Motivul oficial pentru care aceştia erau în Bulgaria l-a constituit participarea la ziua tenismenului Dinu Pescariu, denunţător în dosarul Microsoft.

Stelian Gheorghe, Bejinariu, Radu, şi Mustea au stat la un complex exclusivist, acolo unde Dinu Pescariu deţine un apartament. Seara l-au sărbătorit pe fostul tenismen, iar de pe mese nu au lipsit şampania fină şi caviarul.

La un moment dat, cei patru au plecat de la petrecere şi au mers la o plimbare în speranţa că vor putea discuta fără a fi recunoscuţi sau auziţi de cineva.

Gheorghe Stelian, Eugen Bejinariu şi Aurel Radu nu s-au întâlnit doar în Bulgaria, ci au participat şi la o discuţie de taină care a avut loc după arestarea lui Dorin Cocoş în dosarul Microsoft. Întrunirea a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se afla biroul lui Remus Truică.