Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia victimei fiului său: ‘Știm că este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația copiilor săi’ / Părinții tânărului UCIS de Mario acuză mușamalizarea cazului (VIDEO)

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia victimei fiului său: 'Știm că este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația copiilor săi' / Părinții tânărului UCIS de Mario acuză mușamalizarea cazului (VIDEO)

Începe scandalul în cazul accidentului provocat de fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu acuză că se vrea mușamalizarea cazului și că nimeni nu le-a comunicat nimic concret despre tragedia care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Femeia a mai declarat la antena 3 că fiul său, tată a doi copii, se întorcea de la un priveghi când mașina a fost lovită frontal de bolidul Aston Martin condus de Mario Iorgulescu.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Eu cred că da (se vrea mușamalizarea – n.r.). Nimeni nu ne-a spus nimic”, a spus mama tânărului Daniel Vicol.

Nu a luat niciun fel de legătură. Ne-am luat copilul acasă și atât”, a spus și tatăl acestuia.

În același timp,familia Iorgulescu a remis presei un nou comunicatîn care anunţă că va face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei doi copii rămaşi fără tată.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu„, se spune în comunicat, potrivitdigisport.

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Momentul în care Mario Iorgulescu spulberă o altă mașină cu 240 km/h a fost surprins de camerele de supraveghere. Bolidul condus de Mario Iorgulescu zboară pe şosea, fără să ţină cont de semnele de circulaţie. Unul dintre martori a povestit că imediat după accident, Mario Iorgulescu s-ar fi ridicat în picioare şi şi-ar fi sunat tatăl. Între timp Parchetul a deschis un dosar penal pe numele fiului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Mario Iorgulescu se află încă internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Elias. Medicii spun că, deşi starea lui este favorabilă, acesta nu a depăşit „zona riscului vital”. Atenţie urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Evolutia starii lui Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism în urma accidentului rutier de duminică, este ..lent favorabilă, spun medicii. Tânărul este conştient, dar inca tinut la aparatele de ventilaţie mecanică. Medicii precizează că Mario Iorgulescu nu a depăşit inca „zona riscului vital” si ca este supravegheat permanent la secţia de terapie intensivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe