O glumă despre Viorica Dăncilă a provocat hohote de râs generale la un eveniment al Bursei de Valori Bucureşti (VIDEO)

O glumă despre Viorica Dăncilă a provocat hohote de râs generale la un eveniment al Bursei de Valori Bucureşti (VIDEO)

Moment de amuzament maxim, vineri, la un eveniment organizat de Bursa de Valori Bucureşti cu ocazia zilei de 8 martie.

În cadrul discursului susţinut de Cristian Nacu, Senior country officer pentru România la Internațional Finance Corporation, divizia de investiții a Băncii Mondiale, acesta a făcut o glumă cu referire la premierul Dăncilă care provocat hotote de râs celor prezenţi.

„Întâi de toate vreau să-mi cer scuze că nu sunt o doamnă și, pentru că cineva înaintea mea a spus că e mai bine să citești de pe o hârtie decât să spui prostii, am să încerc să citesc un material pe care mi l-au pregătit colegii mei. Din nefericire, limba engleză, fiind limba generală a IFC va trebui să-l spun în engleză”, a declarat Nacu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Această glumă face referire la afirmaţia premierului Viorica Dăncilă de luni de la audierile din Parlament când a transmis opoziţiei: „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte.”

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)