Guru din Hunedoara, cunoscut ca „Adi de la Brad”, arestat preventiv. Este acuzat de privare de libertate și de hărțuire

Guru din Hunedoara, cunoscut ca Adi de la Brad, arestat preventiv. Este acuzat de privare de libertate și de hărțuire
Foto: Facebook / Politia Romana

Un lider al unei comunități spirituale din Munții Apuseni cunoscut drept „Adi de la Brad” a fost arestat. Acesta a fondat în urmă cu mulţi ani comunitatea numită „Copiii Soarelui”.

Gurul unei comunități din Hunedoara, arestat

Asociaţia Culturală ”Copiii Soarelui” a devenit cunoscută în regiune, multe persoane, chiar și din afara țării venind să mediteze. Mai mult, aceasta s-a extins continuu cumpărând multe terenuri și case în sătucul hunedorean Dumbrava de Sus, scrie antena3.

Polițiștii însă au desfășurat mai multe percheziții, după ce liderul comunității a fost acuzat în repetate rânduri că persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

Procurorii au deschis dosar penal, Adi de la Brad fiind bănuit de mai multe infracțiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală.

Asociația „Copii Soarelui” este coordonată de Adrian Ardelean Farcaș, cunoscut în zona că  „Adi de la Brad”. A fost miner și se laudă cu capacitățile sale extrasenzoriale.

Una dintre tinerele care l-a cunoscut pe guru-ul comunității este chiar o fosta cântăreață. Damia Salloums spune că și-a depăşit frica. Într-o filmare postată pe o rețea de socializare fata povestește ce a trăit în centrul de meditații de la Dumbrava de Sus.

Nu mai puțin de 14 percheziții domiciliare au avut loc în zonă.  Politiştii au găsit acolo şi peste 20 de copii care nu au fost niciodată la şcoală. Deocamdată guru se află în arest şi cercetările procurorilor continuă în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe