Guvernul Ponta a publicat programul de guvernare cu ajutorul unui software piratat

Guvernul Ponta a publicat programul de guvernare cu ajutorul unui software piratat

Nu a fost de-ajuns că au prezentat un program de guvernare subţire, cu date generale. Cei de la Guvern l-au mai publicat şi într-un program piratat.  Jurnaliştii de la Gândul au descoperit că întreg programul de guvernare a fost publicat într-un soft fără licenţă, care simulează celebrul Microsoft Word.

Versiunea electronică a Programului de guvernare a României pentru perioada 2013-2016, dat publicităţii de Guvernul condus de Victor Ponta, este realizată într-o versiune piratată a programului Microsoft Office Word.

Cine se uită însă la proprietăţile documentului publicat pe site-ul Guvernului poate observa clar la numele companiei producătoare. Aceasta este GRIZLY 777.

O apariţie comună pentru utilizatorii de Microsoft Office piratat, „Grizli777″ este numele grupului sau individului care s-a ocupat de „spargerea” programului original, prin furnizarea unei licenţe false care poate fi descărcată de pe site-urile de specialitate. Folosind „crack”-ul produs de Grizli777, programul poate fi utilizat fără să fie cumpărat au notat jurnaliștii de la Gândul.

Programul de guvernare, publicat cu un soft piratat

Embed: