Urșii continuă să producă PANICĂ: Un harghitean, RĂNIT GRAV, după ce a fost atacat chiar în curtea casei

Urșii continuă să producă PANICĂ: Un harghitean, RĂNIT GRAV, după ce a fost atacat chiar în curtea casei
Foto: Pixabay.com

Atacurile urșilor se înmulțesc în România.

FANII LUI TEO TRANDAFIR SUNT ÎN LACRIMI! GÂNDURILE NEGRE I-AU DAT TÂRCOALE! BURSUCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ȘOCANT! (IMAGINI DRAMATICE)

Marți seară, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs, chiar în curtea gospodăriei sale din satul Vidacut, comuna Săcel.

CUTREMURĂTOR! NICOLAE GUȚĂ, DE NERECUNOSCUT: A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS! MANELISTUL SUFERĂ CUMPLIT, IAR MEDICII NU ÎI MAI DAU NICI O ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

Harghiteanul a fost transportat cu multiple răni la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

GINA PISTOL A PĂȚIT-O ÎN ASIA! VEDETA A AVUT NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR! IMAGINI CUTREMURĂTOARE (GALERIE FOTO-VIDEO)

„Un bărbat a fost atacat de urs în curtea lui de către urs. A ajuns acolo un echipaj de la Cristuru Secuiesc, cu asistent, şi a solicitat ajutorul ambulanţei cu medic, pentru că starea pacientului este gravă: are răni toracice, abdominale şi la nivelul membrelor. Pacientul va fi transportat la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc”, a declarat șeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, pentru Agerpres.

Potrivit ISU Harghita, locuitorii din zonă au fost avertizaţi de existenţa pericolului printr-un mesaj Ro-Alert.

Mai mulți polițiști și jandarmi s-au deplasat în comuna Săcel pentru a îndepărta ursul înainte de a ataca și alți săteni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:50 - 12 morți și 40 de răniți, în urma bombardamentelor din Donbas
19:45 - Imnul și steagul din așa-zisul Ținut Secuiesc au fost nelipsite la finala Cupei României U19, disputată de echipele lăudate de Eduard Novak. S-a scandat și „Ria, Ria, Ungaria”
19:38 - „Variola maimuței” se răspândește rapid în țările europene. Italia și Suedia au identificat noi cazuri
19:20 - Grupul de Luptă al NATO în România se constituie oficial: Forțele principale vor fi dispuse la Cincu. Totodată, Franța va disloca un detașament de apărare antiaeriană la Capu Midia
19:13 - Ce crede fiica președintelui rus despre conflictul ruso-ucrainean. Jurnaliștii ruși au publicat mesajele fiicei lui Putin
19:11 - Emmanuel Macron vrea ca Uniunea Europeană să emită „un aviz rapid” la cererea Republicii Moldova de aderare la UE
19:01 - Joe Biden i-a primit la Casa Albă pe liderii din Suedia și Finlanda. Președintele SUA susține ferm intrarea celor două „mari democrații în cea mai puternică alianță defensivă din istoria lumii”
18:30 - O fostă parlamentară norvegiană s-a înrolat în Legiunea Internațională pentru a lupta în războiul provocat de Vladimir Putin
18:17 - Cristian Bușoi: Vom avea suficient gaz în iarna viitoare și vom fi protejați de cei care folosesc sursele de energie ca armă de șantaj
18:03 - Nicolae Ciucă: Coaliția funcționează cât se poate de bine nu numai la nivel central, ci și la nivel local / Vrem ca tinerii să poată să participe la tot ceea ce înseamnă dezvoltarea europeană în libertate și siguranță (VIDEO)