Încă o palmă pentru sistemul sanitar! Discuție halucinantă între un medic și o pacientă, după o ȘPAGĂ consistentă și o OPERAȚIE RATATĂ: ‘Vă dau banii, dar nu mai știu ce bani mi-ați dat’ (VIDEO)

Încă o palmă pentru sistemul sanitar! Discuție halucinantă între un medic și o pacientă, după o ȘPAGĂ consistentă și o OPERAȚIE RATATĂ: 'Vă dau banii, dar nu mai știu ce bani mi-ați dat' (VIDEO)
Foto: Pixabay

Încă un caz halucinant în sistemul medical românesc. Un medic de la Spitalul din Făget, județul Timiș, a recunsocut indirect că a primit mită, fiind dispusă să dea banii înapoi după ce oprația pacientei nu a dat rezultate.

Este vorba 100 de euro, bani pe care o femeia i-a șapă medicului pentru o operație de varice.

Nemulțumită că se simte mai rău ca înainte și că trebuie să se opereze din nou, de data aceasta la Timișoara, femeia și fiica sa au mers să-i ceraă socotează doctorului și să-i ceară banii înapoi.

Toată scena a fost filamtă cu camera ascunsă.

„Vă dau banii. Cât mi-ați dat? 100 de euro. Să dea Dumnezeu să fie ok pe unde vă duceți, să iasă bine, îmi pare foarte rău că s-a întâmplat incidentul ăsta, e o complicație. Sigur că din când în când se întâmplă”, le spune medicul celor două femei.

Încă o palmă pentru sistemul sanitar! Discuție halucinantă între un medic și o pacientă, după o ȘPAGĂ consistentă și o OPERAȚIE RATATĂ: ‘Vă dau banii, dar nu mai știu ce bani mi-ați dat’