Încă un medic de la Ambulanţa Bucureşti, chemat să dea explicaţii în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu (VIDEO)

Încă un medic de la Ambulanţa Bucureşti, chemat să dea explicaţii în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu (VIDEO)

Se extinde ancheta în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu. Încă un medic de la Ambulanţa Bucureşti este chemat să dea explicaţii pentru ora care a ajuns la domiciliul artistului.

Potrivit primelor informații, ar exista unele neconcordanțe între cele declarate de medic și datele provenite de la SMURD și STS. Este vorba despre informații despre ora la care a fost primit apelul și ora la care a ajuns ambulanța la locuința pacientului.

Potrivit medicului de pe salvare, aceasta a ajuns la locuința artistului în aproximativ 11 minute, în timp ce datele de la celelalte instituții arată că salvarea ar fi ajuns în aproximativ un sfert de oră.

"Au apărut inadvertenţe în fişa celui de-al doilea echipaj, care nici nu a intervenit la pacient deoarece ajunsese deja ambulanţa SMURD, şi datele care au fost coroborate cu interventia SMURD, orele date de ei pe tabletă. O să îl intrebăm, o să-i cerem o explicaţie medicului despre diferenţe", a declarat Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru Mediafax.

Joi au fost luate unele măsuri administrative înpotriva medicului de pe prima ambulanță întrucât s-a constatat că acesta a încălcat protocolul.

Al doilea medic de la Ambulață, cercetat în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu

#DIRECT_ONE_p5qc6b#

Ultima oră
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)
13:29 - Circa 4.500 de pacienți COVID-19 în spitale, cu peste 300 în plus față de ziua precedentă. La ATI sunt 350 de bolnavi infectați / 16.610 de cazuri noi și 58 de decese raportate în 24 de ore
13:21 - Gigi Becali, în mijlocul unor noi controverse: Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur
13:18 - Marcel Ciolacu: Suntem într-o criză energetică majoră, iar statul trebuie să intervină curajos / Măsurile aparțin coaliției / Rămân la părerea că prețul de la 1 aprilie va trebui reglementat (VIDEO)