Incendiu la casa de copii din localitatea prahoveană Valea Plopului: Niciunul dintre micuţi nu se afla înăuntru (VIDEO)

Incendiu la casa de copii din localitatea prahoveană Valea Plopului: Niciunul dintre micuţi nu se afla înăuntru (VIDEO)

A fost panică în localitatea prahoveană Valea Plopului, acolo unde o casă de copii a fost înghiţită de flăcări. Focul a cuprins două etaje ale clădirii. Din fericire, în momentul în care s-a produs incendiul, niciunul dintre micuţi nu se afla înăuntru, informează B1 TV. Un incendiu a izbucnit şi la un vagon dezafectat, în apropierea gării din oraşul Dej.

Flăcări uriaşe au cuprins clădirea din Valea Plopului, unde vestitul părinte Tănase îngrijește copii orfani. Incendiul a fost unul violent, focul cuprinzând cu rapiditate atât parterul, cât și cele două etaje ale locuinței. La fața locului au ajuns rapid patru echipaje de pompieri ale ISU Prahova.

După eforturi intense, pompierii au reuşit să pună capăt flăcărilor. Din fericire, în momentul în care s-a produs incendiul, niciunul dintre copii nu se afla înăuntru.
Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit focul, însă o anchetă a fost pornită în acest sens.

Incendiu la casa de copii din localitatea prahoveană Valea Plopului: Niciunul dintre micuţi nu se afla înăuntru

#DIRECT_ONE_2e6dva#

Un incendiu a izbucnit şi la un vagon dezafectat din Dej, iar pompierii au intervenit de urgență.

La faţa locului ai ajuns mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.

Circulația trenurilor de călători și de marfă a fost întreruptă mai bine de o oră, vagonul în flăcări aflându-se la doar câțiva metri de linia de înaltă tensiune.

Din primele informații, se pare că focul ar fi fost pus intenționat, cel mai probabil de o persoană fără adăpost. Urmează ca anchetatorii să stabilească motivele exacte ale izbucnirii incendiului.

Urmăriți B1TV.ro și pe