Incendiu puternic la un service auto din Constanța. O mașină a ars în totalitate și alte 14 au fost afectate (VIDEO)

Incendiu puternic la un service auto din Constanța. O mașină a ars în totalitate și alte 14 au fost afectate (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un autoturism a ars în totalitate și alte 14 au fost afectate de temperatură și fum, într-un incendiu produs în noaptea de miercuri spre joi la un service auto din Constanța, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Oana Manoilă, la Știrile B1 TV prezentate de Aneta Sângeorzan.

Oana Manoilă (ISU Dobrogea), pe B1 TV, despre incendiul de la service-ul auto din Constanța

„Incendiul a avut loc în cursul nopții trecute, în jurul orei 12, mai exact, când pompierii militari din cadrul ISU Constanța au fost anunțați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea acestui eveniment la un service auto din municipiu. Imediat au fost alertate, ca și forțe de intervenție, patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare, 28 de subofițeri și un ofițer”, a precizat Oana Manoilă.

„La fața locului, colegii mei au găsit o degajare mare de fum care inundase aproape întreaga hală auto, în interiorul căreia se aflau 15 autoturisme. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 50 de minute. În urma acestuia, un autoturism a ars în totalitate, iar celelalte 14 au fost afectate de temperatură și fum. Hala avea o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, fiind de asemenea afectați circa 650 de metri pătrați în zona în care își desfășura activitatea service-ul auto”, a continuat reprezentanta ISU Dobrogea.

„Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost un scurtcircuit electric la mașina care a ars în totalitate (…). La momentul declanșării incendiului, nu se afla nimeni în interiorul service-ului auto”, a mai spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe